Gondoltátok volna? A Gmail idén áprilisban már a 9 éves! Ennyi idő alatt egy gyerek már iskolás korúvá nő, de a Gmail határozottan kinőtte már ezt a kort. Egy igazán remek, folyamatosan fejlődő, jól használható és biztonságos levelező szolgáltatássá nőtte ki magát. Nem hiába használják egyre több helyen céges levelezésre is.

57 nyelven beszél, a spam-ek 99%-át megszűri, jelenleg több mint 10 Gb tárhelyet használhatsz a levelezésre, és ez folyamatosan nő. Beszélhetnénk róla rengeteget, de most nem ez a célunk. Tulajdonképpen csak meg akartuk osztani azt az infografikát, amit a fejlesztők készítettek a Gmail történetéről:

Infografika a Gmail 9 évéről

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

CMS - Azaz Content Management System. Érthető, nem? :) Magyarul egyébként tartalomkezelő rendszer. A CMS egy olyan program, ami lehetővé teszi tartalmak publikálását, szerkesztését, módosítását egy központi felületen keresztül. 1990 óta léteznek ilyen rendszerek. Az első is azért készült, hogy egy egységes rendszeren keresztül lehessen szövegeket szerkeszteni és rugalmasabbá tenni a fejlesztést.  Legtöbbször blog motorként találkozhatunk velük, de a lehetőségek messzire túlmutatnak a szimpla... »

Hasznos linkek