Remek cikket találtunk az FPS blog oldalán. Chris Lake listáját vették alapul, és azt alakították át kicsit az ő szájízük szerint.

A cikk összefoglalta, mik azok a buktatók, mik azok a hibák, amiket ha nem veszel figyelembe, akkor könnyen elveszted az oldaladra beeső látogatókat 10 másodpercen belül. 

Nem szerettük volna egy az egyben lenyúlni az FPS összeállítását, ezért gondoltuk, felhasználva azt kicsit még hozzáteszünk, hátha valakinek így jobban hasznára fog válni. Tehát csináltunk belőle egy egyszerű kis grafikát, ahol láthatod, mik azok a pontok, amire figyelni kell a weboldalad készítése során:

Ezért hagyom el a weboldaladat 10 másodpercen belül

Ha pedig szeretnéd letölteni és kinyomtatni, akkor kattints IDE!

 

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Stock fotó - Az interneten sok stock fotó oldalt találsz. Mi az értelme? Rengeteg kép közül választhatsz, sok féle méretben és formátumban tudod letölteni, legálisan használhatod fel és nem kerül sokba. Tegyük fel hogy kozmetikus vagy, és úgy döntöttél az interneten keresztül szeretnéd hirdetni magad. A látogatók tekintetét vonzzák a szép képek, ezért Te is akarsz tenni az oldaladra valami figyelemfelkeltőt, mondjuk egy szépen... »

Hasznos linkek