Remek cikket találtunk az FPS blog oldalán. Chris Lake listáját vették alapul, és azt alakították át kicsit az ő szájízük szerint.

A cikk összefoglalta, mik azok a buktatók, mik azok a hibák, amiket ha nem veszel figyelembe, akkor könnyen elveszted az oldaladra beeső látogatókat 10 másodpercen belül. 

Nem szerettük volna egy az egyben lenyúlni az FPS összeállítását, ezért gondoltuk, felhasználva azt kicsit még hozzáteszünk, hátha valakinek így jobban hasznára fog válni. Tehát csináltunk belőle egy egyszerű kis grafikát, ahol láthatod, mik azok a pontok, amire figyelni kell a weboldalad készítése során:

Ezért hagyom el a weboldaladat 10 másodpercen belül

Ha pedig szeretnéd letölteni és kinyomtatni, akkor kattints IDE!

 

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

WordPress - Ahogy a hivatalos magyar oldal mondja: " WordPress egy modern publikációs platform, amely az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható. Egyszerűbben, a WordPress arra való, hogy publikálj, és nem arra, hogy harcolj vele." Ennél persze sokkal összetettebb a dolog. Nézzük, mi is az a Wordpress: Olyan cms motor, ami ingyenes, nyílt forráskódú, rengeteg ingyenes... »

Hasznos linkek