Remek cikket találtunk az FPS blog oldalán. Chris Lake listáját vették alapul, és azt alakították át kicsit az ő szájízük szerint.

A cikk összefoglalta, mik azok a buktatók, mik azok a hibák, amiket ha nem veszel figyelembe, akkor könnyen elveszted az oldaladra beeső látogatókat 10 másodpercen belül. 

Nem szerettük volna egy az egyben lenyúlni az FPS összeállítását, ezért gondoltuk, felhasználva azt kicsit még hozzáteszünk, hátha valakinek így jobban hasznára fog válni. Tehát csináltunk belőle egy egyszerű kis grafikát, ahol láthatod, mik azok a pontok, amire figyelni kell a weboldalad készítése során:

Ezért hagyom el a weboldaladat 10 másodpercen belül

Ha pedig szeretnéd letölteni és kinyomtatni, akkor kattints IDE!

 

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

CMS - Azaz Content Management System. Érthető, nem? :) Magyarul egyébként tartalomkezelő rendszer. A CMS egy olyan program, ami lehetővé teszi tartalmak publikálását, szerkesztését, módosítását egy központi felületen keresztül. 1990 óta léteznek ilyen rendszerek. Az első is azért készült, hogy egy egységes rendszeren keresztül lehessen szövegeket szerkeszteni és rugalmasabbá tenni a fejlesztést.  Legtöbbször blog motorként találkozhatunk velük, de a lehetőségek messzire túlmutatnak a szimpla... »

Hasznos linkek