Remek cikket találtunk az FPS blog oldalán. Chris Lake listáját vették alapul, és azt alakították át kicsit az ő szájízük szerint.

A cikk összefoglalta, mik azok a buktatók, mik azok a hibák, amiket ha nem veszel figyelembe, akkor könnyen elveszted az oldaladra beeső látogatókat 10 másodpercen belül. 

Nem szerettük volna egy az egyben lenyúlni az FPS összeállítását, ezért gondoltuk, felhasználva azt kicsit még hozzáteszünk, hátha valakinek így jobban hasznára fog válni. Tehát csináltunk belőle egy egyszerű kis grafikát, ahol láthatod, mik azok a pontok, amire figyelni kell a weboldalad készítése során:

Ezért hagyom el a weboldaladat 10 másodpercen belül

Ha pedig szeretnéd letölteni és kinyomtatni, akkor kattints IDE!

 

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Adatbázis - Az adatbázis azonos minőségű (jellemzőjű), többnyire strukturált adatok összessége, amelyet egy tárolására, lekérdezésére és szerkesztésére alkalmas szoftvereszköz kezel - ahogy a Wikipedia mondja. A mi esetünkben az adatbázis az, ahol tároljuk a honlapunkról szóló információkat, a szövegeket, a képek elérési útvonalát, különböző adatokat.  Egyszerűen szemléltetve: van egy honlapod a tárhelyeden. Ha megnézed a böngészőben, akkor a honlap váza, a stílusa, kinézete adott, a tartalma pedig az... »

Hasznos linkek