Ezúttal is egy remek ötletet szeretnénk bemutatni Nektek: a Coffitivity oldalt!

Coffitivity - kreatív munkavégzés

Alapvetően semmi extra nincs az oldalon, nincs túlpörögve, teljesen egyszerű az egész. Ami jó, az az alapötlet.

Kutatások szerint ha teljesen csendben próbálsz dolgozni, az nem tesz jót a kreativitásodnak. Ha pedig nagy a hangzavar az irodában, akkor frusztrált leszel és eltérítik a gondolataidat. Tehát a kreativitásnak ez sem kedvez.

Az oldal a kettő közötti arany középutat akarja neked biztosítani. Ad egy kellemes háttérzajt, amitől olyan, mintha egy kávézóban üldögélnél, neked pedig annyi a feladatod, hogy beraksz valami zenét, és beállítod olyan hangerőre, hogy a zajt és a zenét is halld. Ettől olyan érzés lesz, mintha egy kellemes helyen üldögélnél, miközben dolgozol. 

Én kipróbáltam. Most is így hallgatok zenét, és tényleg kellemes :) Próbáljátok ki Ti is! Na milyen? Jönnek már a jobbnál jobb ötletek? :)

 

De hogy legyen benne egy kis szakmai dolog is: szeretnénk kiemelni a webdesignt is. Nagyon szép, letisztult, egyszerű oldalt hoztak össze a fejlesztők. Igazi modern design, szemnek tetszetős, könnyen használható.

Mik tetszenek benne?

  • a képek körként vannak megcsinálva
  • minimális színhasználat, pasztell színek
  • tipográfia, egyedi betűtípus
  • az oldal elrendezése

Szeretnél Te is egy hasonló weboldalt? Mi nagyon szívesen elkészítjük neked! Kérj ajánlatot tőlünk!

 

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

css - Cascading Style Sheets (CSS) avagy egymásba ágyazott stíluslapok. Ha egyszerűen szeretnénk megfogalmazni, akkor az a file, ami felelős az egész oldal kinézetéért. Ebben van meghatározva az összes arculati elem. Háttér szín, betűszín, tartalom szélessége, szöveg igazítás, kiemelések,... »

Hasznos linkek