A Samsung mindig is jó volt marketing kampányok szempontjából. Van kreativitás náluk, az tuti. Az új Galaxy S4-hez is kitaláltak egy remek ötletet.

Svájcban, pontosabban a zürichi vasútállomáson állítottak fel egy standot. Az ügyesebbek nyerhettek egy új Samsung Galaxy S4-et. Hogyan? Nagyon egyszerűen: egy órán keresztül kellett bámulni a standot, és már tiéd is volt a telefon.

Egyszerűnek tűnik, nem?

Nos, nem volt az. Az új Galaxy-ba beépített Smart Pause funkció egyből érzékeli, ha nem a kijelzőt nézzük. Megállítja ilyenkor a videót, lejjebb veszi a fényerőt, stb. Ezt a funkciót használták a kampány során is. Amennyiben megzavarta valami a nyertes jelölt figyelmét – márpedig bőven hozott a Samsung zavaró tényezőket – akkor jelzett is a gép, hogy ennyi volt, elkalandoztál. Viszont annak se volt oka szomorkodni, akit mondjuk egy égő kezű hot-dog árus megzavart, mert amennyi időt teljesítettél az egy órából, annyi százalék kedvezményt kaptál a Samsungtól.

Meglepő, de összesen egy srácnak sikerült egy órán keresztül teljes figyelmével a gépet bámulnia, amiért meg is kapta a megérdemelt új Galaxy S4-et.

És akkor a végére egy kis összefoglaló az eseményről, amin a nyertes is látható. Kedves Samsung, szép munka volt :)

 

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Stock fotó - Az interneten sok stock fotó oldalt találsz. Mi az értelme? Rengeteg kép közül választhatsz, sok féle méretben és formátumban tudod letölteni, legálisan használhatod fel és nem kerül sokba. Tegyük fel hogy kozmetikus vagy, és úgy döntöttél az interneten keresztül szeretnéd hirdetni magad. A látogatók tekintetét vonzzák a szép képek, ezért Te is akarsz tenni az oldaladra valami figyelemfelkeltőt, mondjuk egy szépen... »

Hasznos linkek