A Samsung mindig is jó volt marketing kampányok szempontjából. Van kreativitás náluk, az tuti. Az új Galaxy S4-hez is kitaláltak egy remek ötletet.

Svájcban, pontosabban a zürichi vasútállomáson állítottak fel egy standot. Az ügyesebbek nyerhettek egy új Samsung Galaxy S4-et. Hogyan? Nagyon egyszerűen: egy órán keresztül kellett bámulni a standot, és már tiéd is volt a telefon.

Egyszerűnek tűnik, nem?

Nos, nem volt az. Az új Galaxy-ba beépített Smart Pause funkció egyből érzékeli, ha nem a kijelzőt nézzük. Megállítja ilyenkor a videót, lejjebb veszi a fényerőt, stb. Ezt a funkciót használták a kampány során is. Amennyiben megzavarta valami a nyertes jelölt figyelmét – márpedig bőven hozott a Samsung zavaró tényezőket – akkor jelzett is a gép, hogy ennyi volt, elkalandoztál. Viszont annak se volt oka szomorkodni, akit mondjuk egy égő kezű hot-dog árus megzavart, mert amennyi időt teljesítettél az egy órából, annyi százalék kedvezményt kaptál a Samsungtól.

Meglepő, de összesen egy srácnak sikerült egy órán keresztül teljes figyelmével a gépet bámulnia, amiért meg is kapta a megérdemelt új Galaxy S4-et.

És akkor a végére egy kis összefoglaló az eseményről, amin a nyertes is látható. Kedves Samsung, szép munka volt :)

 

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

php - A PHP általános szerver oldali szkript nyelv, melyet dinamikus weblapok megalkotására hoztak létre. Az első sztkript nyelvek egyike, amely külső fájl használata helyett HTML oldalba ágyazható. A kódot a webszerver PHP processor modulja értelmezi, ezzel dinamikus weboldalakat hozva létre. - szól a Wikipedia meghatározása.  Érthetőbben fogalmazva az a program nyelv, ami működtet egy oldalt. Ő fogja meghatározni, hogy melyik gombra kattintva melyik oldal... »

Hasznos linkek