A Samsung mindig is jó volt marketing kampányok szempontjából. Van kreativitás náluk, az tuti. Az új Galaxy S4-hez is kitaláltak egy remek ötletet.

Svájcban, pontosabban a zürichi vasútállomáson állítottak fel egy standot. Az ügyesebbek nyerhettek egy új Samsung Galaxy S4-et. Hogyan? Nagyon egyszerűen: egy órán keresztül kellett bámulni a standot, és már tiéd is volt a telefon.

Egyszerűnek tűnik, nem?

Nos, nem volt az. Az új Galaxy-ba beépített Smart Pause funkció egyből érzékeli, ha nem a kijelzőt nézzük. Megállítja ilyenkor a videót, lejjebb veszi a fényerőt, stb. Ezt a funkciót használták a kampány során is. Amennyiben megzavarta valami a nyertes jelölt figyelmét – márpedig bőven hozott a Samsung zavaró tényezőket – akkor jelzett is a gép, hogy ennyi volt, elkalandoztál. Viszont annak se volt oka szomorkodni, akit mondjuk egy égő kezű hot-dog árus megzavart, mert amennyi időt teljesítettél az egy órából, annyi százalék kedvezményt kaptál a Samsungtól.

Meglepő, de összesen egy srácnak sikerült egy órán keresztül teljes figyelmével a gépet bámulnia, amiért meg is kapta a megérdemelt új Galaxy S4-et.

És akkor a végére egy kis összefoglaló az eseményről, amin a nyertes is látható. Kedves Samsung, szép munka volt :)

 

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Tárhely - Alapvető szükséglet ahhoz, hogy legyen egy honlapod. A tárhely szolgáltatók nagy teljesítményű szervereket bérelnek vagy vásárolnak, mi ezeken tudunk bérelni helyet. A szolgáltató biztosítja, hogy a tárhelyen az adataid biztonságban vannak és bármikor elérhetőek (mondjuk 99.9%-ban, ha jó szolgáltatót választasz). Ha honlapot szeretnél, akkor ez az első amit ki kell választani. Általában több féle csomag közül választhatsz minden szolgáltatónál: mekkora méretű... »

Hasznos linkek