Hosszas kínlódás után végre Magyarországon is elindult a Google Street View szolgáltatása. Az egész ország területén végigment a Google kocsi, így kis szerencsével akár a nagyi utcájában is körbenézhetünk.

2009-ben jelent meg először a Google Magyarországon, hogy körbefényképezzék utcaszintű részletességgel az országot, de az akkor adatvédelmi biztos, Jóri András különböző személyiségi jogokra hivatkozva ezt betiltatta. Mi akkor se értettük, hogy ha a világon szinte mindenhol máshol lehet ilyet, akkor nekünk miért nem? Ráadásul egy romániai cég már rég körbefényképezte a magyar utakat, tehát eleve felesleges volt.

A lényeg a lényeg, végre nálunk is elérhető ez a szolgáltatás. Mi örülünk neki:)

Google Street View

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Tárhely - Alapvető szükséglet ahhoz, hogy legyen egy honlapod. A tárhely szolgáltatók nagy teljesítményű szervereket bérelnek vagy vásárolnak, mi ezeken tudunk bérelni helyet. A szolgáltató biztosítja, hogy a tárhelyen az adataid biztonságban vannak és bármikor elérhetőek (mondjuk 99.9%-ban, ha jó szolgáltatót választasz). Ha honlapot szeretnél, akkor ez az első amit ki kell választani. Általában több féle csomag közül választhatsz minden szolgáltatónál: mekkora méretű... »

Hasznos linkek