Domain keresés

A magyar Internet Szolgáltatók Tanácsának a domain keresője. Itt tudod elenőrizni hogy szabad-e a domain név, amit szeretnél a honlapod címének.

Dreamstime - stock fotók

Az egyik legnagyobb kép gyűjtemény. Keress, böngéssz és tölts le kiváló minőségű fotókat és hasznosítsd őket a vállalkozásod reklámozásában.

Facebook oldal létrehozása

Hozz létre vállalkozásodnak saját Facebook oldalt. A linkre kattintva egyből a megfelelő helyre jutsz, ahonnan pár egyszerű lépést követően máris egy új Facebook oldal tulajdonosa leszel.

Google analytics

Kísérd figyelemmel a honlapod látogatottságát, miközben zajlanak az események. Azonnal láthatod, mi az ami jól működik és mi az ami nem. Elengedhetetlen eszköz az internet világában!

Hivatalos magyar Wordpress oldal

A WordPress egy modern publikációs platform, amely az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható.

WordPress blog

... egy könnyed kis WordPress blog ...

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

php - A PHP általános szerver oldali szkript nyelv, melyet dinamikus weblapok megalkotására hoztak létre. Az első sztkript nyelvek egyike, amely külső fájl használata helyett HTML oldalba ágyazható. A kódot a webszerver PHP processor modulja értelmezi, ezzel dinamikus weboldalakat hozva létre. - szól a Wikipedia meghatározása.  Érthetőbben fogalmazva az a program nyelv, ami működtet egy oldalt. Ő fogja meghatározni, hogy melyik gombra kattintva melyik oldal... »

Hasznos linkek