Domain keresés

A magyar Internet Szolgáltatók Tanácsának a domain keresője. Itt tudod elenőrizni hogy szabad-e a domain név, amit szeretnél a honlapod címének.

Dreamstime - stock fotók

Az egyik legnagyobb kép gyűjtemény. Keress, böngéssz és tölts le kiváló minőségű fotókat és hasznosítsd őket a vállalkozásod reklámozásában.

Facebook oldal létrehozása

Hozz létre vállalkozásodnak saját Facebook oldalt. A linkre kattintva egyből a megfelelő helyre jutsz, ahonnan pár egyszerű lépést követően máris egy új Facebook oldal tulajdonosa leszel.

Google analytics

Kísérd figyelemmel a honlapod látogatottságát, miközben zajlanak az események. Azonnal láthatod, mi az ami jól működik és mi az ami nem. Elengedhetetlen eszköz az internet világában!

Hivatalos magyar Wordpress oldal

A WordPress egy modern publikációs platform, amely az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható.

WordPress blog

... egy könnyed kis WordPress blog ...

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

CMS - Azaz Content Management System. Érthető, nem? :) Magyarul egyébként tartalomkezelő rendszer. A CMS egy olyan program, ami lehetővé teszi tartalmak publikálását, szerkesztését, módosítását egy központi felületen keresztül. 1990 óta léteznek ilyen rendszerek. Az első is azért készült, hogy egy egységes rendszeren keresztül lehessen szövegeket szerkeszteni és rugalmasabbá tenni a fejlesztést.  Legtöbbször blog motorként találkozhatunk velük, de a lehetőségek messzire túlmutatnak a szimpla... »

Hasznos linkek