Domain keresés

A magyar Internet Szolgáltatók Tanácsának a domain keresője. Itt tudod elenőrizni hogy szabad-e a domain név, amit szeretnél a honlapod címének.

Dreamstime - stock fotók

Az egyik legnagyobb kép gyűjtemény. Keress, böngéssz és tölts le kiváló minőségű fotókat és hasznosítsd őket a vállalkozásod reklámozásában.

Facebook oldal létrehozása

Hozz létre vállalkozásodnak saját Facebook oldalt. A linkre kattintva egyből a megfelelő helyre jutsz, ahonnan pár egyszerű lépést követően máris egy új Facebook oldal tulajdonosa leszel.

Google analytics

Kísérd figyelemmel a honlapod látogatottságát, miközben zajlanak az események. Azonnal láthatod, mi az ami jól működik és mi az ami nem. Elengedhetetlen eszköz az internet világában!

Hivatalos magyar Wordpress oldal

A WordPress egy modern publikációs platform, amely az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható.

WordPress blog

... egy könnyed kis WordPress blog ...

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Adatbázis - Az adatbázis azonos minőségű (jellemzőjű), többnyire strukturált adatok összessége, amelyet egy tárolására, lekérdezésére és szerkesztésére alkalmas szoftvereszköz kezel - ahogy a Wikipedia mondja. A mi esetünkben az adatbázis az, ahol tároljuk a honlapunkról szóló információkat, a szövegeket, a képek elérési útvonalát, különböző adatokat.  Egyszerűen szemléltetve: van egy honlapod a tárhelyeden. Ha megnézed a böngészőben, akkor a honlap váza, a stílusa, kinézete adott, a tartalma pedig az... »

Hasznos linkek