Honlapok készítésének a menete, webdesign elkészítése

Ismerd meg, hogyan néz ki a munka folyamata. Mennyi időbe kerül, amíg elkészül egy oldal és milyen lépéseken megyünk keresztül.

Hogyan lesz a tojásból a tyúk?

Egy megfelelő honlap gyors és minőségi elkészítése nem csupán rajtunk múlik, elengedhetetlen a TE  véleményed és segítséged a hatékony közös munkához!

Az alábbiakban röviden bemutatjuk egy honlap elkészítésének a folyamatát:

1. Ismerkedjünk

Elmondod nekünk, miért szeretnél honlapot, mire szeretnéd használni és milyen képi világra gondoltál.  Megfogalmazod, hogy milyen céljaid vannak az oldallal, mit szeretnél elérni vele. Mi ezen információk tudatában elkészítünk neked egy struktúra és egy látványtervet, készítünk egy kezdeti árajánlatot, valamint ha szeretnéd, elindítjuk a tárhely és domain foglalást is!

time Időtartam: kb. 1 hét

2. Csiszolgassunk

Elküldjük neked a terveinket, Te véleményezed. Közösen kialakítjuk a végleges formátumot, amihez Te biztosítod ebben a szakaszban a szükséges információkat, szöveges és képi tartalmakat digitális formátumban – cd lemezen, e-mailen, stb.

 Miután mindannyiunk számára elfogadható a terv, lefixáljuk a határidőt és a költségeket.

time Időtartam: kb 1-2 hét

3. A munka dandárja

Mi felépítjük az oldalt a Te elképzeléseidnek megfelelően egy teszt tárhelyen, ahol folyamatosan figyelemmel tudod követni, hol tartunk, ismerkedhetsz a rendszerrel és véleményezheted az elkészülteket.

 

time Időtartam: 2-4 hét

4. Főpróba

Kapsz egy elérést az oldalhoz, ahol tesztelheted. Nagyon fontos, hogy az esetleges hibák vagy félreértések itt kiderüljenek, ezért figyelmesen nézd végig az oldalt, az adminisztrációs felületet, a működést, hogy minden úgy történt-e, ahogyan szeretted volna.
Ha szeretnéd, mi a tartalmat is feltöltjük neked ebben a szakaszban.

A keresőoptimalizálás is ebben a folyamatban készül el, de az eredmény csak az élesítés után lesz mérhető!

time Időtartam: 1-2 hét

5. Vigyázz, kész, rajt!

Ha mindennel elégedett vagy, átköltöztetjük az oldalt a Te tárhelyedre, és megnyitjuk a nagyközönség előtt!

Jöhetnek a vendégek!

 

 A minél kényelmesebb ügyintézés érdekében lehetőséged van az egész munkafolyamat során az internetes vagy telefonos ügyintézésre, nem szükséges a személyes találkozás!

Ha igény és lehetőség van rá, az egész munkafolyamat lecsökkenthető összesen akár 2-3 hétre is!

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

php - A PHP általános szerver oldali szkript nyelv, melyet dinamikus weblapok megalkotására hoztak létre. Az első sztkript nyelvek egyike, amely külső fájl használata helyett HTML oldalba ágyazható. A kódot a webszerver PHP processor modulja értelmezi, ezzel dinamikus weboldalakat hozva létre. - szól a Wikipedia meghatározása.  Érthetőbben fogalmazva az a program nyelv, ami működtet egy oldalt. Ő fogja meghatározni, hogy melyik gombra kattintva melyik oldal... »

Hasznos linkek