Kik vagyunk

Honlapot szeretnél? Vagy a régi oldaladat felújítani, modernebbé tenni? Email kampányba kezdenél, de nem tudod hogyan? Van Facebook oldalad, de sehogy sem néz ki, és a látogatottság is túl kevés?
Ha ezekre a kérdésekre a válaszod igen, akkor pont jó helyen jársz!
Mi mindenben a rendelkezésedre állunk. És hogy kik vagyunk? Kattints és ismerj meg minket!

Ismerjük meg egymást!

Természetes dolog, ha az ember tudni szeretné, kikkel van kapcsolatban. Ha pedig munkáról van szó, akkor még fontosabb hogy tudjuk, ki az, akit megbízunk egy feladat elvégzésével.

Szeretnénk tehát bemutatkozni. Mindketten sok éve foglalkozunk honlapokkal. Az első közös munkánk 2005 végén született meg. Mindketten dolgozói vagyunk egy-egy nagy online tartalom szolgáltató cégnek. Mindketten zenélünk. Sőt mindketten ugyanabban a zenekarban is zenéltünk! Mindketten elkötelezett hívei vagyunk a minőségi online tartalomszolgáltatásnak. A közös érdeklődési kör, a közös célok és közös munkák hatására egymást maximálisan kiegészítjük! Régi összeszokott csapatot alkotunk, akik nem hátrálnak meg semmiféle kihívás elől!

név: Kovács Balázs | programozó  linkedinlogo

/jelenleg az arukereso.hu-nál programtervező/

programtervező matematikus-ként a html, mysql és php programozás, adatbázis szerkesztés és kezelés, alkalmazásfejlesztés szakértője. Szakmai ismerete segít megtalálni a látványos, egyedi megoldások valamint az ügyfeleink igényei szerinti legideálisabb megoldások közötti harmónikus egyensúlyt

név: Nádas Péter | webdesigner  linkedinlogo

/jelenleg az aegondirekt.hu-nál webdesigner/

fő területe a webdesign, a sitebuilding, a flash-es megoldások, design munkák. Végzettsége szerint zenetanár, de a széleskörű érdeklődésének hatására kapcsolatba került az internetes tartalom megjelenítés világával. Művészi végzettségének és informatikai érdeklődésének köszönhetően megfelelően össze tudja hangolni a megrendelő igényeit a programozás és az internet adta lehetőségekkel.

 

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

CMS - Azaz Content Management System. Érthető, nem? :) Magyarul egyébként tartalomkezelő rendszer. A CMS egy olyan program, ami lehetővé teszi tartalmak publikálását, szerkesztését, módosítását egy központi felületen keresztül. 1990 óta léteznek ilyen rendszerek. Az első is azért készült, hogy egy egységes rendszeren keresztül lehessen szövegeket szerkeszteni és rugalmasabbá tenni a fejlesztést.  Legtöbbször blog motorként találkozhatunk velük, de a lehetőségek messzire túlmutatnak a szimpla... »

Hasznos linkek