Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Beaujolais Budapest - francia borok Magyarországon

leírás:
A franciaországi Beaujolais borvidék híres borainak magyar bemutatkozó oldala. Az oldalon részletesen lehet tájékozódni a terület borairól, bortermő vidékeiről.
technika:
Photoshop, Wordpress, html, css3, jquery, php, mysql
egyéb:
Az oldal egy online nyereményjátékkal indult, ahol a szerencsések egy kétszemélyes utat nyerhettek Lyon-ba. A játékra online lehetett regisztrálni, közülük sorsolással került ki a nyertes.
« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

CMS - Azaz Content Management System. Érthető, nem? :) Magyarul egyébként tartalomkezelő rendszer. A CMS egy olyan program, ami lehetővé teszi tartalmak publikálását, szerkesztését, módosítását egy központi felületen keresztül. 1990 óta léteznek ilyen rendszerek. Az első is azért készült, hogy egy egységes rendszeren keresztül lehessen szövegeket szerkeszteni és rugalmasabbá tenni a fejlesztést.  Legtöbbször blog motorként találkozhatunk velük, de a lehetőségek messzire túlmutatnak a szimpla... »

Hasznos linkek