Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Csík zenekar hivatalos honlap redesign és rebuild

leírás:
Felmerült az igény a Csík zenekarban, hogy jó lenne egy nagy felújítás az online megjelenésükben. Ha pedig már úgyis változás lesz, akkor az oldal motorját is ki kellene cserélni egy olyanra, ami jobban igazodik a mai igényekhez és könnyen kezelhető vele az oldal. Így a választás a Wordpress CMS-re esett. Design szempontból a cél egy olyan egyszerű, modern és letisztult honlap létrehozása, ami tükrözi a zenekar visszafogott eleganciáját, komolyságát valamint arculatát.
technika:
Wordpress, Photoshop, html/html5, css/css3, jQuery, javascript, php, mysql, egyedi téma, közösségi funkciók
egyéb:
Az oldal kétnyelvű (magyar és angol). Az angol változaton jelenleg minimális tartalom található, de a motornak köszönhetően bármikor bővíthető pillanatok alatt.

Elégedett megrendelő

...hamarosan...

Csík zenekar

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Adatbázis - Az adatbázis azonos minőségű (jellemzőjű), többnyire strukturált adatok összessége, amelyet egy tárolására, lekérdezésére és szerkesztésére alkalmas szoftvereszköz kezel - ahogy a Wikipedia mondja. A mi esetünkben az adatbázis az, ahol tároljuk a honlapunkról szóló információkat, a szövegeket, a képek elérési útvonalát, különböző adatokat.  Egyszerűen szemléltetve: van egy honlapod a tárhelyeden. Ha megnézed a böngészőben, akkor a honlap váza, a stílusa, kinézete adott, a tartalma pedig az... »

Hasznos linkek