Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Csík zenekar hivatalos honlap redesign és rebuild

leírás:
Felmerült az igény a Csík zenekarban, hogy jó lenne egy nagy felújítás az online megjelenésükben. Ha pedig már úgyis változás lesz, akkor az oldal motorját is ki kellene cserélni egy olyanra, ami jobban igazodik a mai igényekhez és könnyen kezelhető vele az oldal. Így a választás a Wordpress CMS-re esett. Design szempontból a cél egy olyan egyszerű, modern és letisztult honlap létrehozása, ami tükrözi a zenekar visszafogott eleganciáját, komolyságát valamint arculatát.
technika:
Wordpress, Photoshop, html/html5, css/css3, jQuery, javascript, php, mysql, egyedi téma, közösségi funkciók
egyéb:
Az oldal kétnyelvű (magyar és angol). Az angol változaton jelenleg minimális tartalom található, de a motornak köszönhetően bármikor bővíthető pillanatok alatt.

Elégedett megrendelő

...hamarosan...

Csík zenekar

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

CMS - Azaz Content Management System. Érthető, nem? :) Magyarul egyébként tartalomkezelő rendszer. A CMS egy olyan program, ami lehetővé teszi tartalmak publikálását, szerkesztését, módosítását egy központi felületen keresztül. 1990 óta léteznek ilyen rendszerek. Az első is azért készült, hogy egy egységes rendszeren keresztül lehessen szövegeket szerkeszteni és rugalmasabbá tenni a fejlesztést.  Legtöbbször blog motorként találkozhatunk velük, de a lehetőségek messzire túlmutatnak a szimpla... »

Hasznos linkek