Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Folk error landing page

leírás:
A Folk error zenekar akciójára készült a honlap. Röviden bemutatja az együttest, meg lehet hallgatni a zenéket és könnyen kapcsolatba lehet lépni a zenekarral. Email sablon is készült a kampányhoz.
technika:
html, css3, jquery, javascript
egyéb:
Külön extra, hogy teljes böngészőt kitöltő váltakozó háttérképeket használtunk, hogy kép nézegetés nélkül is benyomást kaphasson a látogató a zenekarról.

Elégedett megrendelő

Olyan landinget szerettünk volna, ami röviden bemutatja a zenekart és felhívja a szervezők figyelmét az akcióra. Szerintünk remekül sikerült. Mindent meg tudtunk mutatni magunkból, ami fontos!

Folk error zenekar

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

css - Cascading Style Sheets (CSS) avagy egymásba ágyazott stíluslapok. Ha egyszerűen szeretnénk megfogalmazni, akkor az a file, ami felelős az egész oldal kinézetéért. Ebben van meghatározva az összes arculati elem. Háttér szín, betűszín, tartalom szélessége, szöveg igazítás, kiemelések,... »

Hasznos linkek