Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Folk error landing page

leírás:
A Folk error zenekar akciójára készült a honlap. Röviden bemutatja az együttest, meg lehet hallgatni a zenéket és könnyen kapcsolatba lehet lépni a zenekarral. Email sablon is készült a kampányhoz.
technika:
html, css3, jquery, javascript
egyéb:
Külön extra, hogy teljes böngészőt kitöltő váltakozó háttérképeket használtunk, hogy kép nézegetés nélkül is benyomást kaphasson a látogató a zenekarról.

Elégedett megrendelő

Olyan landinget szerettünk volna, ami röviden bemutatja a zenekart és felhívja a szervezők figyelmét az akcióra. Szerintünk remekül sikerült. Mindent meg tudtunk mutatni magunkból, ami fontos!

Folk error zenekar

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Tárhely - Alapvető szükséglet ahhoz, hogy legyen egy honlapod. A tárhely szolgáltatók nagy teljesítményű szervereket bérelnek vagy vásárolnak, mi ezeken tudunk bérelni helyet. A szolgáltató biztosítja, hogy a tárhelyen az adataid biztonságban vannak és bármikor elérhetőek (mondjuk 99.9%-ban, ha jó szolgáltatót választasz). Ha honlapot szeretnél, akkor ez az első amit ki kell választani. Általában több féle csomag közül választhatsz minden szolgáltatónál: mekkora méretű... »

Hasznos linkek