Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Folk error landing page

leírás:
A Folk error zenekar akciójára készült a honlap. Röviden bemutatja az együttest, meg lehet hallgatni a zenéket és könnyen kapcsolatba lehet lépni a zenekarral. Email sablon is készült a kampányhoz.
technika:
html, css3, jquery, javascript
egyéb:
Külön extra, hogy teljes böngészőt kitöltő váltakozó háttérképeket használtunk, hogy kép nézegetés nélkül is benyomást kaphasson a látogató a zenekarról.

Elégedett megrendelő

Olyan landinget szerettünk volna, ami röviden bemutatja a zenekart és felhívja a szervezők figyelmét az akcióra. Szerintünk remekül sikerült. Mindent meg tudtunk mutatni magunkból, ami fontos!

Folk error zenekar

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Stock fotó - Az interneten sok stock fotó oldalt találsz. Mi az értelme? Rengeteg kép közül választhatsz, sok féle méretben és formátumban tudod letölteni, legálisan használhatod fel és nem kerül sokba. Tegyük fel hogy kozmetikus vagy, és úgy döntöttél az interneten keresztül szeretnéd hirdetni magad. A látogatók tekintetét vonzzák a szép képek, ezért Te is akarsz tenni az oldaladra valami figyelemfelkeltőt, mondjuk egy szépen... »

Hasznos linkek