Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Folk error landing page

leírás:
A Folk error zenekar akciójára készült a honlap. Röviden bemutatja az együttest, meg lehet hallgatni a zenéket és könnyen kapcsolatba lehet lépni a zenekarral. Email sablon is készült a kampányhoz.
technika:
html, css3, jquery, javascript
egyéb:
Külön extra, hogy teljes böngészőt kitöltő váltakozó háttérképeket használtunk, hogy kép nézegetés nélkül is benyomást kaphasson a látogató a zenekarról.

Elégedett megrendelő

Olyan landinget szerettünk volna, ami röviden bemutatja a zenekart és felhívja a szervezők figyelmét az akcióra. Szerintünk remekül sikerült. Mindent meg tudtunk mutatni magunkból, ami fontos!

Folk error zenekar

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

CMS - Azaz Content Management System. Érthető, nem? :) Magyarul egyébként tartalomkezelő rendszer. A CMS egy olyan program, ami lehetővé teszi tartalmak publikálását, szerkesztését, módosítását egy központi felületen keresztül. 1990 óta léteznek ilyen rendszerek. Az első is azért készült, hogy egy egységes rendszeren keresztül lehessen szövegeket szerkeszteni és rugalmasabbá tenni a fejlesztést.  Legtöbbször blog motorként találkozhatunk velük, de a lehetőségek messzire túlmutatnak a szimpla... »

Hasznos linkek