Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Folkembassy

leírás:
Népzenei koncert-előadások öt nyelven. A Folkembassy nép zenekar bemutatkozó és ajánlat kérő honlapja 5 nyelven. A zenekar olyan online felületet akart, ami jól tükrözi az egyéniségüket, mindenféle nemzet megismerhesse őket, tudjanak ajánlatot kérni, zenét hallgatni és informálódni az aktuális eseményekről. Adminisztrációs felület is készült hozzá. Saját fejlesztés.
technika:
html, css, Photoshop, jquery, ajax, php, mysql
egyéb:
-
« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

WordPress - Ahogy a hivatalos magyar oldal mondja: " WordPress egy modern publikációs platform, amely az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható. Egyszerűbben, a WordPress arra való, hogy publikálj, és nem arra, hogy harcolj vele." Ennél persze sokkal összetettebb a dolog. Nézzük, mi is az a Wordpress: Olyan cms motor, ami ingyenes, nyílt forráskódú, rengeteg ingyenes... »

Hasznos linkek