Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Folkembassy

leírás:
Népzenei koncert-előadások öt nyelven. A Folkembassy nép zenekar bemutatkozó és ajánlat kérő honlapja 5 nyelven. A zenekar olyan online felületet akart, ami jól tükrözi az egyéniségüket, mindenféle nemzet megismerhesse őket, tudjanak ajánlatot kérni, zenét hallgatni és informálódni az aktuális eseményekről. Adminisztrációs felület is készült hozzá. Saját fejlesztés.
technika:
html, css, Photoshop, jquery, ajax, php, mysql
egyéb:
-
« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

CMS - Azaz Content Management System. Érthető, nem? :) Magyarul egyébként tartalomkezelő rendszer. A CMS egy olyan program, ami lehetővé teszi tartalmak publikálását, szerkesztését, módosítását egy központi felületen keresztül. 1990 óta léteznek ilyen rendszerek. Az első is azért készült, hogy egy egységes rendszeren keresztül lehessen szövegeket szerkeszteni és rugalmasabbá tenni a fejlesztést.  Legtöbbször blog motorként találkozhatunk velük, de a lehetőségek messzire túlmutatnak a szimpla... »

Hasznos linkek