Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

IGÉZŐ - a viselet varázsa

leírás:
Ősi magyar motívumok modern ruhákon. A ruhákat két fiatal magyar lány tervezi. A honlapjukon meg lehet tekinteni különböző kategóriákba rendezve az eddigi műveiket. Az oldal flash-ban van elkészítve, mögötte teljes adminisztratív felülettel.
technika:
flash, actionscript, Photoshop, mysql, php, xml
egyéb:
-

Elégedett megrendelő

…Szerettünk volna egy olyan honlapot működtetni, mely érthetően, áttekinthetően, mutatja be kollekcióinkat, információt ad egyben a ruhák méreteiről, árairól, egyéb tulajdonságaikról, mely alapján megrendelőink kiválaszthatják a számukra megfelelő öltözékeket. Az RKdesign azt az elképzelésünket is megvalósította, hogy ruháinkat nézegetve a látogató a magyar népzene varázsát is átélhesse.
Köszönjük az igényes munkát!

Bárczi Erika és Hargitay-Nagy Zsuzsa

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

CMS - Azaz Content Management System. Érthető, nem? :) Magyarul egyébként tartalomkezelő rendszer. A CMS egy olyan program, ami lehetővé teszi tartalmak publikálását, szerkesztését, módosítását egy központi felületen keresztül. 1990 óta léteznek ilyen rendszerek. Az első is azért készült, hogy egy egységes rendszeren keresztül lehessen szövegeket szerkeszteni és rugalmasabbá tenni a fejlesztést.  Legtöbbször blog motorként találkozhatunk velük, de a lehetőségek messzire túlmutatnak a szimpla... »

Hasznos linkek