Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

IGÉZŐ - a viselet varázsa

leírás:
Ősi magyar motívumok modern ruhákon. A ruhákat két fiatal magyar lány tervezi. A honlapjukon meg lehet tekinteni különböző kategóriákba rendezve az eddigi műveiket. Az oldal flash-ban van elkészítve, mögötte teljes adminisztratív felülettel.
technika:
flash, actionscript, Photoshop, mysql, php, xml
egyéb:
-

Elégedett megrendelő

…Szerettünk volna egy olyan honlapot működtetni, mely érthetően, áttekinthetően, mutatja be kollekcióinkat, információt ad egyben a ruhák méreteiről, árairól, egyéb tulajdonságaikról, mely alapján megrendelőink kiválaszthatják a számukra megfelelő öltözékeket. Az RKdesign azt az elképzelésünket is megvalósította, hogy ruháinkat nézegetve a látogató a magyar népzene varázsát is átélhesse.
Köszönjük az igényes munkát!

Bárczi Erika és Hargitay-Nagy Zsuzsa

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Stock fotó - Az interneten sok stock fotó oldalt találsz. Mi az értelme? Rengeteg kép közül választhatsz, sok féle méretben és formátumban tudod letölteni, legálisan használhatod fel és nem kerül sokba. Tegyük fel hogy kozmetikus vagy, és úgy döntöttél az interneten keresztül szeretnéd hirdetni magad. A látogatók tekintetét vonzzák a szép képek, ezért Te is akarsz tenni az oldaladra valami figyelemfelkeltőt, mondjuk egy szépen... »

Hasznos linkek