Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

IGÉZŐ - a viselet varázsa

leírás:
Ősi magyar motívumok modern ruhákon. A ruhákat két fiatal magyar lány tervezi. A honlapjukon meg lehet tekinteni különböző kategóriákba rendezve az eddigi műveiket. Az oldal flash-ban van elkészítve, mögötte teljes adminisztratív felülettel.
technika:
flash, actionscript, Photoshop, mysql, php, xml
egyéb:
-

Elégedett megrendelő

…Szerettünk volna egy olyan honlapot működtetni, mely érthetően, áttekinthetően, mutatja be kollekcióinkat, információt ad egyben a ruhák méreteiről, árairól, egyéb tulajdonságaikról, mely alapján megrendelőink kiválaszthatják a számukra megfelelő öltözékeket. Az RKdesign azt az elképzelésünket is megvalósította, hogy ruháinkat nézegetve a látogató a magyar népzene varázsát is átélhesse.
Köszönjük az igényes munkát!

Bárczi Erika és Hargitay-Nagy Zsuzsa

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

css - Cascading Style Sheets (CSS) avagy egymásba ágyazott stíluslapok. Ha egyszerűen szeretnénk megfogalmazni, akkor az a file, ami felelős az egész oldal kinézetéért. Ebben van meghatározva az összes arculati elem. Háttér szín, betűszín, tartalom szélessége, szöveg igazítás, kiemelések,... »

Hasznos linkek