Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

MÉMIZÁTOR - az első magyar mém generátor

leírás:
Mém generátor oldal. Adatbázisba feltöltött folyamatosan frissülő képek közül kell választani, majd ráírni a tetszőleges szöveget, méretezni, színezni és elmenteni. Mentés után minden mű saját adatlapot kap, ahol lehet élni közösségi funkciókkal (like, megosztás), el lehet küldeni emailben valamint lehet kommentelni is. Teljesen saját, egyedi fejlesztés.
technika:
Photoshop, webdesign, html, css3, mysql, php, jquery, egyedi fejlesztés, közösségi funkciók
egyéb:
A generátorhoz facebook oldal is készült, ami fangate-tel (like-oláshoz kötött megtekintéssel) is el van látva: https://www.facebook.com/NYULTAMpontCOM/app_380756232032518

Elégedett megrendelő

Szerettünk volna elkészíttetni egy magyar nyelvű mém generátort. Annyi volt az elvárás, hogy könnyen lehessen használni és magyar nyelvű legyen. Szerintünk nagyon frankó lett, köszönjük!

NYÚLTAMpontCOM

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

WordPress - Ahogy a hivatalos magyar oldal mondja: " WordPress egy modern publikációs platform, amely az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható. Egyszerűbben, a WordPress arra való, hogy publikálj, és nem arra, hogy harcolj vele." Ennél persze sokkal összetettebb a dolog. Nézzük, mi is az a Wordpress: Olyan cms motor, ami ingyenes, nyílt forráskódú, rengeteg ingyenes... »

Hasznos linkek