Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Összkerék Autósiskola

leírás:
A debreceni Összkerék autósiskola hivatalos honlapja. Az oldalon a szükséges információk - autóvezető tanfolyamok, dátumok, árak - mellett különféle hasznos és vicces információkat is találhat a látogató. Az Összkerék kicsit lazább, humorosabb formában közelíti meg az autó vezetés tanulását. Az oldalt egyedi fejlesztésű motor működteti, így képes a megrendelő extra igényeit is teljesíteni.
technika:
Photoshop, html, css, php, mysql, egyedi fejlesztésű motor, adminisztrációs felület, jquery
egyéb:
Az oldalhoz két extra is készült: egy szavazós szépségverseny és egy bejelentkezési mező, ahova az iskola tanulói az egyedi kódjukkal tudnak belépni és az oktatáshoz szükséges teszteket letölteni.

Elégedett megrendelő

Összkerék Autósiskola nagyon elégedett az RK csapattal, bár csak olyan ütemben csökkene az üzemanyag ára, amilyen gyorsan a fiúk dolgoznak!

Dr. Kozma DÉnes

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Adatbázis - Az adatbázis azonos minőségű (jellemzőjű), többnyire strukturált adatok összessége, amelyet egy tárolására, lekérdezésére és szerkesztésére alkalmas szoftvereszköz kezel - ahogy a Wikipedia mondja. A mi esetünkben az adatbázis az, ahol tároljuk a honlapunkról szóló információkat, a szövegeket, a képek elérési útvonalát, különböző adatokat.  Egyszerűen szemléltetve: van egy honlapod a tárhelyeden. Ha megnézed a böngészőben, akkor a honlap váza, a stílusa, kinézete adott, a tartalma pedig az... »

Hasznos linkek