Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Összkerék Autósiskola

leírás:
A debreceni Összkerék autósiskola hivatalos honlapja. Az oldalon a szükséges információk - autóvezető tanfolyamok, dátumok, árak - mellett különféle hasznos és vicces információkat is találhat a látogató. Az Összkerék kicsit lazább, humorosabb formában közelíti meg az autó vezetés tanulását. Az oldalt egyedi fejlesztésű motor működteti, így képes a megrendelő extra igényeit is teljesíteni.
technika:
Photoshop, html, css, php, mysql, egyedi fejlesztésű motor, adminisztrációs felület, jquery
egyéb:
Az oldalhoz két extra is készült: egy szavazós szépségverseny és egy bejelentkezési mező, ahova az iskola tanulói az egyedi kódjukkal tudnak belépni és az oktatáshoz szükséges teszteket letölteni.

Elégedett megrendelő

Összkerék Autósiskola nagyon elégedett az RK csapattal, bár csak olyan ütemben csökkene az üzemanyag ára, amilyen gyorsan a fiúk dolgoznak!

Dr. Kozma DÉnes

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Tárhely - Alapvető szükséglet ahhoz, hogy legyen egy honlapod. A tárhely szolgáltatók nagy teljesítményű szervereket bérelnek vagy vásárolnak, mi ezeken tudunk bérelni helyet. A szolgáltató biztosítja, hogy a tárhelyen az adataid biztonságban vannak és bármikor elérhetőek (mondjuk 99.9%-ban, ha jó szolgáltatót választasz). Ha honlapot szeretnél, akkor ez az első amit ki kell választani. Általában több féle csomag közül választhatsz minden szolgáltatónál: mekkora méretű... »

Hasznos linkek