Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

River Factoring Zrt.

leírás:
A River Factoring Zrt a hazai mikro- kis- és középvállalkozások finanszírozási igényeinek megoldására jött létre. Honlapjukon a leendő és már létező partnereik informálódhatnak az aktuális finanszírozási pályázatokról, közreműködésekről.
technika:
Photoshop, Wordpress, php, mysql, jquery
egyéb:
Az oldalon megjelennek a Széchenyi Tervben résztvevő vállalkozások kötelező arculati elemei. Az érdeklődők letölthetik az aktuális kapcsolódó dokumentumokat is.
« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

CMS - Azaz Content Management System. Érthető, nem? :) Magyarul egyébként tartalomkezelő rendszer. A CMS egy olyan program, ami lehetővé teszi tartalmak publikálását, szerkesztését, módosítását egy központi felületen keresztül. 1990 óta léteznek ilyen rendszerek. Az első is azért készült, hogy egy egységes rendszeren keresztül lehessen szövegeket szerkeszteni és rugalmasabbá tenni a fejlesztést.  Legtöbbször blog motorként találkozhatunk velük, de a lehetőségek messzire túlmutatnak a szimpla... »

Hasznos linkek