Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

River Factoring Zrt.

leírás:
A River Factoring Zrt a hazai mikro- kis- és középvállalkozások finanszírozási igényeinek megoldására jött létre. Honlapjukon a leendő és már létező partnereik informálódhatnak az aktuális finanszírozási pályázatokról, közreműködésekről.
technika:
Photoshop, Wordpress, php, mysql, jquery
egyéb:
Az oldalon megjelennek a Széchenyi Tervben résztvevő vállalkozások kötelező arculati elemei. Az érdeklődők letölthetik az aktuális kapcsolódó dokumentumokat is.
« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Tárhely - Alapvető szükséglet ahhoz, hogy legyen egy honlapod. A tárhely szolgáltatók nagy teljesítményű szervereket bérelnek vagy vásárolnak, mi ezeken tudunk bérelni helyet. A szolgáltató biztosítja, hogy a tárhelyen az adataid biztonságban vannak és bármikor elérhetőek (mondjuk 99.9%-ban, ha jó szolgáltatót választasz). Ha honlapot szeretnél, akkor ez az első amit ki kell választani. Általában több féle csomag közül választhatsz minden szolgáltatónál: mekkora méretű... »

Hasznos linkek