Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

River Factoring Zrt.

leírás:
A River Factoring Zrt a hazai mikro- kis- és középvállalkozások finanszírozási igényeinek megoldására jött létre. Honlapjukon a leendő és már létező partnereik informálódhatnak az aktuális finanszírozási pályázatokról, közreműködésekről.
technika:
Photoshop, Wordpress, php, mysql, jquery
egyéb:
Az oldalon megjelennek a Széchenyi Tervben résztvevő vállalkozások kötelező arculati elemei. Az érdeklődők letölthetik az aktuális kapcsolódó dokumentumokat is.
« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

WordPress - Ahogy a hivatalos magyar oldal mondja: " WordPress egy modern publikációs platform, amely az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható. Egyszerűbben, a WordPress arra való, hogy publikálj, és nem arra, hogy harcolj vele." Ennél persze sokkal összetettebb a dolog. Nézzük, mi is az a Wordpress: Olyan cms motor, ami ingyenes, nyílt forráskódú, rengeteg ingyenes... »

Hasznos linkek