Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Tulipános viseletműhely - egyedi öltözékek magyar népi motívumokkal

leírás:
A páratlanul gazdag magyar hagyományok, nemzeti és népi viseletek motívumainak felhasználásával készítik öltözékeiket, melyeket a Képző- és Iparművészeti Lektorátus zsűrizett. Az oldalon meg lehet tekinteni kategorizálva az összes terméküket, valamint lehetőség van online rendelésre is. Az oldal egyedi fejlesztéssel készült, teljes mértékben adminisztrálható. Keresőkre optimalizált.
technika:
Photoshop, html, css3, mysql, php, egyedi fejlesztésű motor, jquery, SEO
egyéb:

Elégedett megrendelő

Figyelembe vették az elképzeléseimet, és rengeteg jó ötlettel segítettek a különböző megoldások kiválasztásában. Az oldal gyönyörű lett! Köszönöm a munkájukat!

Szombati Klára

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

php - A PHP általános szerver oldali szkript nyelv, melyet dinamikus weblapok megalkotására hoztak létre. Az első sztkript nyelvek egyike, amely külső fájl használata helyett HTML oldalba ágyazható. A kódot a webszerver PHP processor modulja értelmezi, ezzel dinamikus weboldalakat hozva létre. - szól a Wikipedia meghatározása.  Érthetőbben fogalmazva az a program nyelv, ami működtet egy oldalt. Ő fogja meghatározni, hogy melyik gombra kattintva melyik oldal... »

Hasznos linkek