Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Tulipános viseletműhely - egyedi öltözékek magyar népi motívumokkal

leírás:
A páratlanul gazdag magyar hagyományok, nemzeti és népi viseletek motívumainak felhasználásával készítik öltözékeiket, melyeket a Képző- és Iparművészeti Lektorátus zsűrizett. Az oldalon meg lehet tekinteni kategorizálva az összes terméküket, valamint lehetőség van online rendelésre is. Az oldal egyedi fejlesztéssel készült, teljes mértékben adminisztrálható. Keresőkre optimalizált.
technika:
Photoshop, html, css3, mysql, php, egyedi fejlesztésű motor, jquery, SEO
egyéb:

Elégedett megrendelő

Figyelembe vették az elképzeléseimet, és rengeteg jó ötlettel segítettek a különböző megoldások kiválasztásában. Az oldal gyönyörű lett! Köszönöm a munkájukat!

Szombati Klára

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Adatbázis - Az adatbázis azonos minőségű (jellemzőjű), többnyire strukturált adatok összessége, amelyet egy tárolására, lekérdezésére és szerkesztésére alkalmas szoftvereszköz kezel - ahogy a Wikipedia mondja. A mi esetünkben az adatbázis az, ahol tároljuk a honlapunkról szóló információkat, a szövegeket, a képek elérési útvonalát, különböző adatokat.  Egyszerűen szemléltetve: van egy honlapod a tárhelyeden. Ha megnézed a böngészőben, akkor a honlap váza, a stílusa, kinézete adott, a tartalma pedig az... »

Hasznos linkek