Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Tulipános viseletműhely - egyedi öltözékek magyar népi motívumokkal

leírás:
A páratlanul gazdag magyar hagyományok, nemzeti és népi viseletek motívumainak felhasználásával készítik öltözékeiket, melyeket a Képző- és Iparművészeti Lektorátus zsűrizett. Az oldalon meg lehet tekinteni kategorizálva az összes terméküket, valamint lehetőség van online rendelésre is. Az oldal egyedi fejlesztéssel készült, teljes mértékben adminisztrálható. Keresőkre optimalizált.
technika:
Photoshop, html, css3, mysql, php, egyedi fejlesztésű motor, jquery, SEO
egyéb:

Elégedett megrendelő

Figyelembe vették az elképzeléseimet, és rengeteg jó ötlettel segítettek a különböző megoldások kiválasztásában. Az oldal gyönyörű lett! Köszönöm a munkájukat!

Szombati Klára

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Stock fotó - Az interneten sok stock fotó oldalt találsz. Mi az értelme? Rengeteg kép közül választhatsz, sok féle méretben és formátumban tudod letölteni, legálisan használhatod fel és nem kerül sokba. Tegyük fel hogy kozmetikus vagy, és úgy döntöttél az interneten keresztül szeretnéd hirdetni magad. A látogatók tekintetét vonzzák a szép képek, ezért Te is akarsz tenni az oldaladra valami figyelemfelkeltőt, mondjuk egy szépen... »

Hasznos linkek