Ezt is mi csináltuk

Tetszik, amit látsz? Te is szeretnél egy ilyet? Vagy egy hasonlót? Esetleg teljesen mást szeretnél? Segítünk benne! Kattints a gombra és oszd meg velünk a terveidet!

név:

Tulipános viseletműhely - egyedi öltözékek magyar népi motívumokkal

leírás:
A páratlanul gazdag magyar hagyományok, nemzeti és népi viseletek motívumainak felhasználásával készítik öltözékeiket, melyeket a Képző- és Iparművészeti Lektorátus zsűrizett. Az oldalon meg lehet tekinteni kategorizálva az összes terméküket, valamint lehetőség van online rendelésre is. Az oldal egyedi fejlesztéssel készült, teljes mértékben adminisztrálható. Keresőkre optimalizált.
technika:
Photoshop, html, css3, mysql, php, egyedi fejlesztésű motor, jquery, SEO
egyéb:

Elégedett megrendelő

Figyelembe vették az elképzeléseimet, és rengeteg jó ötlettel segítettek a különböző megoldások kiválasztásában. Az oldal gyönyörű lett! Köszönöm a munkájukat!

Szombati Klára

« Referenciák

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Tárhely - Alapvető szükséglet ahhoz, hogy legyen egy honlapod. A tárhely szolgáltatók nagy teljesítményű szervereket bérelnek vagy vásárolnak, mi ezeken tudunk bérelni helyet. A szolgáltató biztosítja, hogy a tárhelyen az adataid biztonságban vannak és bármikor elérhetőek (mondjuk 99.9%-ban, ha jó szolgáltatót választasz). Ha honlapot szeretnél, akkor ez az első amit ki kell választani. Általában több féle csomag közül választhatsz minden szolgáltatónál: mekkora méretű... »

Hasznos linkek