Szolgáltatásaink

Mivel foglalkozunk? Itt mindent megtalálsz. Ha van egy egyedi ötleted, akkor azzal is nyugodtan megkereshetsz minket. Bármire találunk megoldást!

Webdesign az online jelenléthez

Ez egy elég tág fogalom. Mi most arra gondolunk, hogy neked van egy ötleted, és abból szeretnél egy online megjelenést készíttetni. Mi meghallgatunk, elkészítjük mindenestől a működő weboldalt belőle és te pedig büszkén használatba is veheted. Ezt szeretnéd? Várjuk akkor a megkeresésedet!

Sitebuilding az alapoktól

Szóval van egy designer ismerősöd, aki elkészítette neked a honlapod látványtervét. De nem tudod, hogyan kéne ebből kész, működő honlapot csinálni? Vagy van egy kész terméked, már csak a kinézetet kéne ráhúzni? Ezt hívjuk mi sitebuilding-nek és ezzel kapcsolatban is várjuk a megkeresésed.

Redesign és rebuild

Van már honlapod, de régi és elavult? Unod már a kinézetét? Nem úgy működik, ahogy szeretnéd? A webdesign trendek folyamatosan változnak, a technikák fejlődnek. Ha szeretnél lépést tartani a korral, de nem akarsz egy teljesen új oldalt létrehozni, akkor neked redesign kell. Egy kis ráncfelvarrásra vagy akár teljes átalakításra is van lehetőség.

Reszponzív webdesign

Szeretnéd, hogy a honlapod minden eszközön ugyanolyan hatékony és látványos legyen? Telefonon, tableten és monitoron is egységes megjelenést akarsz? Akkor neked reszponzív oldal kell!

SEO szolgáltatás

A bűvös szó. Ha nem figyelsz oda, akkor a versenytársak pillanatok alatt leköröznek a keresők versenyében. Mi segítünk az oldalad optimalizálásában, beállítjuk a megfelelő tartalmakat és tanácsot is tudunk adni a későbbiekre vonatkozóan.

E-mail kampány

Továbbra is az e-mail kampány az egyik leghatásosabb az online kereskedelemben. Nem mindegy viszont, hogy kattintanak a leveledre, vagy olvasatlanul kukába rakják. Mi olyan e-mail sablonokat készítünk neked, ami látványos, hatékony és minden levelező kliensben megfelelően jelenik meg.

Termék fotózás

Vannak termékeid, amit szeretnél eladni, de nincs egy minőségi fotó sem róluk? Ha szeretnéd, mi ezt a problémát is levesszük a válladról. Mi lefotózzuk, retusáljuk ha kell és elküldjük neked.

Közösségi oldalak

Facebook, Google+, Pinterest, Twitter... Ugye tudod, hogy ma már elengedhetetlen, hogy ezeken a közösségi oldalakon is aktív legyél, ha sikeres akarsz lenni? Folyamatosan kapcsolatban kell lenni a közönséggel, tájékoztatni őket az új lehetőségekről. Az sem mindegy, hogy milyen arculattal szerepelsz ezeken az oldalakon. Mi ebben is segítünk!

Bannerek minden formátumban

Animált flash banner, mozgó gif, sima kép, interstitial, full page banner és társaik. Találkozhatsz velük bármilyen weblapon. Ösztönöznek a kattintásra, a vásárlásra, figyelemfelkeltőek. Mindegy milyen méret, milyen formátum, mi ebben is a rendelkezésedre állunk.

WordPress témák

Az egyik legelterjedtebb tartalom kezelő rendszer használata pofon egyszerű. Minden egyes részét te alakíthatod, töltheted fel tartalommal, képekkel, szövegekkel. De valakinek össze kell rakni az elképzeléseid szerint. Mi elkészítjük a Wordpress sablont, telepítjük neked, beállítjuk és neked már csak a tartalommal kell foglalkozni.

Online marketing kampány

Tudod, miből áll egy komplett online marketing kampány? Mond valamit az EDM, banner, landing page, microsite, analytics? Ha van egy kampány ötleted, és technikai megvalósítót keresel, akkor pont jó helyen jársz. Mi elkészítjük neked az összes szükséges tartalmat, neked csak a látogatókat kell számolni.

Egyedi fejlesztések

Van egy teljesen egyedi ölteted és nem akarsz semmilyen tartalom kezelőt használni? Olyan felületet akarsz, ami minden részében a te igényeidnek megfelelően van összeállítva? Saját fejlesztésű plugin-t szeretnél használni az oldaladon? Akkor keress fel minket!

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

php - A PHP általános szerver oldali szkript nyelv, melyet dinamikus weblapok megalkotására hoztak létre. Az első sztkript nyelvek egyike, amely külső fájl használata helyett HTML oldalba ágyazható. A kódot a webszerver PHP processor modulja értelmezi, ezzel dinamikus weboldalakat hozva létre. - szól a Wikipedia meghatározása.  Érthetőbben fogalmazva az a program nyelv, ami működtet egy oldalt. Ő fogja meghatározni, hogy melyik gombra kattintva melyik oldal... »

Hasznos linkek