Szolgáltatásaink

Mivel foglalkozunk? Itt mindent megtalálsz. Ha van egy egyedi ötleted, akkor azzal is nyugodtan megkereshetsz minket. Bármire találunk megoldást!

Közösségi oldalak

Facebook, Google+, Pinterest, Twitter… Ugye tudod, hogy ma már elengedhetetlen, hogy ezeken a közösségi oldalakon is aktív legyél, ha sikeres akarsz lenni? Folyamatosan kapcsolatban kell lenni a közönséggel, tájékoztatni őket az új lehetőségekről. Az sem mindegy, hogy milyen arculattal szerepelsz ezeken az oldalakon. Mi ebben is segítünk!

A közösségi oldalak a mai világban már kikerülhetetlenek.  Kis túlzással ma már mindenki fent van valamilyen oldalon. A legnagyobbakon csak Magyarországról több millióan képviseltetik magukat. 2012 végén megközelítőleg 4,3 millió magyar Facebook felhasználó volt! Ezek a felhasználók pedig jellemzően aktívan kiveszik a részüket az online világ formálásában. Pillanatok alatt fel tudnak kapni valamit és népszerűvé teszik az, de ugyanígy működik ez fordítva is. Egy elrontott mondat, egy rosszkor készült kép, egy pillanatnyi kihagyás, és futótűzként terjedhet el a hír, ami akár üzleti veszteséggel is járhat.

De mi kell ahhoz, hogy jól szerepeljünk ezeken az oldalakon?

 • Először is nem árt, ha az arculatodnak megfelelően van az adott oldal elkészítve. Például ha kék színű a logód, akkor miért raknál piros avatar képet? Mi elkészítjük neked a legnagyobb közösségi oldalakhoz szükséges arculati elemeket a megfelelő méretekben és az oldal szabályai szerint.
 • A saját weblapodon is motiválni kell a látogatókat, hogy aktívak legyenek. Ha megosztja az egyik terméked fotóját valaki, azt az ő ismerőse látni fogja. Ezért szükséges, hogy erre előre felkészülj. El kell helyezni a megfelelő megosztás gombokat és beállítani, hogy milyen tartalmat posztoljon ki. Mi már a projekt elején figyelembe vesszük ezeket a lehetőségeket.
 • Van már egy közösségi oldalad, de nincsenek látogatók? Néha szükség van egy nagyobb löketre, hogy elkezdjenek jönni. Nyereményjáték, kreatív megosztások vagy fizetett hirdetések segíthetnek ebben. Mi pedig ezek előkészítésében és lebonyolításában tudunk hasznodra válni.

Ha van már sok követőd, itt az ideje hátradőlni?

A válasz egy határozott NEM! Ahhoz, hogy aktívak maradjanak a látogatók, folyamatosan el kell látni őket érdekes tartalommal. Etetni kell őket, hogy hálásak legyenek. A hálájuk pedig megosztásokban fognak megnyilvánulni. De az se mindegy, mikor, mit és mennyiszer osztasz meg velük, mert könnyen meg fogják unni a posztjaidat, és nem követnek többé. Nincs rá 100%-os tanács, ami segítene ezt elkerülni, de vannak olyan alapvető dolgok, amiket ha betartasz akkor jobb eséllyel maradhatsz népszerű. Mi nem sajnáljuk ezeket a tanácsokat, szívesen megosztjuk veled!

Mik a legnépszerűbb közösségi oldalak?

Bár mindegyiknek más és más a célja, célközönsége, működése, jó, ha ismered a legnagyobbakat:

 • Facebook – az egyik legnagyobb ezek közül. Megosztás, Like, nyereményjátékok, ismerősnek ajánlás…
 • GOOGLE + – a Facebook egyik riválisa, mivel rengeteg ember rendelkezik gmail-os e-mail címmel, ezért rengetegen vannak fenn rajta, de nem olyan aktívan, mint a másik közösségi oldalon
 • Pinterest – külföldön a hölgyek nagyon szeretik. Elsősorban képek megosztására használják, de több kreatív ügynökség használja kampányokra is
 • Twitter – avagy a csiripelő. Rövid üzenetekkel tudathatod a világgal, hogy mi történik éppen veled.
 • Instagram – egy újabb őrület: képeket oszthatsz meg, amiket előtte elláthatsz mindenféle retró effekttel. 
 • IWIW – a magyar közösségi oldal. Egyre kevésbé aktív, egyre kevesebb felhasználóval. De van egy korcsoport, amelyik még mindig aktívan tagja az oldalnak. Őket itt célozhatod meg.
 • Youtube – videó megosztó oldal. A profi marketinghez jó ha tudod, hogy a videókat szívesebben nézik és osztják meg az emberek, mint egy képet. A videón keresztül sokkal többet tudsz elmondani rövid idő alatt. Készíts a termékedről, magadról felvételt, hozz létre egy saját csatornát és ott publikáld. Meglátod, hatékony!
 • Foursquare – becsekkolás ugyebár. A telefonod koordinátái alapján megmondja hol vagy és be tudsz jelentkezni. Hadd lássák az ismerősök, hogy éppen hol vacsorázol vagy melyik moziba mentél.

A lista korántsem teljes, rengeteg ilyen oldal van még, csak specifikusabbak.

Miben tudunk segíteni neked?

 • elkészítjük a közösségi oldalakra a szükséges képeket az arculatodnak megfelelően
 • megosztási funkciók és beállítások az oldaladon
 • nyereményjáték készítése
 • Lehetőségek a Facebook-on:
  • Facebook alkalmazás készítése (SSL tárhely szükséges hozzá)
  • fizetett hirdetések kezelése – te beállítod, mennyi pénzt szeretnél elkölteni a kampányra, mi levezényeljük
  • tanácsok a megosztáshoz, posztoláshoz, tartalom kezeléshez
  • komplett tartalom kezelés, Like gyűjtés, hirdetés kezelés

 

Fel szeretnéd dobni a Facebook oldalad, felpörgetni a látogatottságát?

Van más kérdésed? Keress meg minket, mindenre van megoldás!

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

CMS - Azaz Content Management System. Érthető, nem? :) Magyarul egyébként tartalomkezelő rendszer. A CMS egy olyan program, ami lehetővé teszi tartalmak publikálását, szerkesztését, módosítását egy központi felületen keresztül. 1990 óta léteznek ilyen rendszerek. Az első is azért készült, hogy egy egységes rendszeren keresztül lehessen szövegeket szerkeszteni és rugalmasabbá tenni a fejlesztést.  Legtöbbször blog motorként találkozhatunk velük, de a lehetőségek messzire túlmutatnak a szimpla... »

Hasznos linkek