Szolgáltatásaink

Mivel foglalkozunk? Itt mindent megtalálsz. Ha van egy egyedi ötleted, akkor azzal is nyugodtan megkereshetsz minket. Bármire találunk megoldást!

Redesign és rebuild

Van már honlapod, de régi és elavult? Unod már a kinézetét? Nem úgy működik, ahogy szeretnéd? A webdesign trendek folyamatosan változnak, a technikák fejlődnek. Ha szeretnél lépést tartani a korral, de nem akarsz egy teljesen új oldalt létrehozni, akkor neked redesign kell. Egy kis ráncfelvarrásra vagy akár teljes átalakításra is van lehetőség.

Redesign és rebuild – mit is jelentenek?

Évekkel ezelőtt csináltattál egy weboldalt. Akkor nagyon szépnek és jónak tűnt. Most nézed más vállalkozások honlapját, és úgy érzed, hogy a tied már nem tud labdába rúgni mellettük.

Ne érezd magad hülyén miatta, ez sajnos természetes!

A design és a webes technológia folyamatosan fejlődik. Megállíthatatlanul. Napról napra új megoldások születnek, amit a naprakész cégek követnek is. Rengeteg pénzt és energiát áldoznak rá, hogy mindig a topon legyenek. Van, aki ezt megteheti persze, de a nagy többségnek ez elérhetetlen. Ha nincs a céged mögött jó pár webfejlesztő és designer, akkor ezt nem tudod megvalósítani.

De tényleg muszáj folyamatosan fejlődni?

Nem! Egyáltalán nem kell minden egyes apró fejlesztést egyből felhasználni, viszont vannak azért olyan nagyobb változások, ami mellett nem mehet el senki szó nélkül, ha lépést akar tartani a nagyvilággal. Lehet, hogy csak egy apró változás kell, hogy újra divatos és esztétikus legyen az oldalad, de lehet, hogy teljesen fel kell újítani.

2-3 évente nem árt átnézni az aktuális trendekről a blogokat, elolvasni ide kapcsolódó  cikkeket és kikérni egy szakértő véleményét. 

Tehát akkor mit is jelent ez a gyakorlatban?

Redesign-ról akkor beszélünk, amikor csak a honlapod kinézetét alakítjuk át. Rebuild-ről akkor, amikor már a működésével sem vagy megelégedve, és egy teljesen új motor kerül alá, valamint új funkciókkal is felvértezed.

Adott tehát a régi, elavult honlapod. Mutasd meg nekünk, kérd a tanácsunkat, és mi elkészítjük neked a naprakész változatát! 

Ne kelljen szégyenkezned a régi, elavult design miatt! Újítsuk fel együtt!

Legyen naprakész és netrekész!

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Tárhely - Alapvető szükséglet ahhoz, hogy legyen egy honlapod. A tárhely szolgáltatók nagy teljesítményű szervereket bérelnek vagy vásárolnak, mi ezeken tudunk bérelni helyet. A szolgáltató biztosítja, hogy a tárhelyen az adataid biztonságban vannak és bármikor elérhetőek (mondjuk 99.9%-ban, ha jó szolgáltatót választasz). Ha honlapot szeretnél, akkor ez az első amit ki kell választani. Általában több féle csomag közül választhatsz minden szolgáltatónál: mekkora méretű... »

Hasznos linkek