Szolgáltatásaink

Mivel foglalkozunk? Itt mindent megtalálsz. Ha van egy egyedi ötleted, akkor azzal is nyugodtan megkereshetsz minket. Bármire találunk megoldást!

SEO szolgáltatás

A bűvös szó. Ha nem figyelsz oda, akkor a versenytársak pillanatok alatt leköröznek a keresők versenyében. Mi segítünk az oldalad optimalizálásában, beállítjuk a megfelelő tartalmakat és tanácsot is tudunk adni a későbbiekre vonatkozóan.

De mi az a SEO?

Search engine optimalization. Magyarul kereső optimalizálás. Minden olyan tevékenység, amivel elérjük, hogy az oldalunk jobb helyen szerepeljen a keresőkben.

Garantált első hely a keresőkben?

Vannak, akik ezt kínálják. Mi NEM garantálunk első helyet a keresőkben, ugyanis ezt megígérni felelőtlenség. Egyrészt folyamatosan változik, ki van első helyen, másrészt van, aki fizetett hirdetéssel kerül oda ideig óráig, harmadrészt pedig külön vállalkozások foglalkoznak azzal, hogy egy-egy adott honlapot minél feljebb tornásszanak a keresési listában.

Akkor mi az amit mi kínálunk?

Úgy építjük fel az oldalad, hogy a keresők szívesen indexeljék. Elhelyezzük azokat a kötelező elemeket, amik alapján készülnek a rangsorok. Tanácsot adunk neked a későbbiekre, mit hogyan csinálj, hogy jó helyen szerepelj.

Nem kell az elsők között lenni! Viszont az első tízben nem árt, ha benne vagy!

Manapság mindenki a Google-ben keres rá arra a termékre, szolgáltatásra, ami érdekli. Aki nem jelenik meg jó helyen, az kimarad. Ha minket bízol meg, és hallgatsz a tanácsainkra, akkor jó eséllyel ott lehetsz az első 10-ben.

Mi kell a Google-nek?

Ahhoz, hogy jó helyen szerepelj, már a honlap elkészítése előtt oda kell figyelni néhány dologra. Mi alapján fogsz a keresési listákon jó helyen szerepelni?

Itt egy jó tanács ingyen:

Hogyan alakítsunk ki SEO barát oldalt?

1 > Minőségi és értékes tartalom

Készíts olyan tartalmat, amit a látogatók szeretnek és szívesen megosztanak

2 > Felhasználói élmény és felhasználói felület

Olyan weblapot készíts, ami könnyen használható és esztétikus

3 > Kereső robotok hozzáférése és felhasználó barát url

Bizonyosodj meg róla, hogy a kereső robotok (spider) láthatják az oldaladat és nincsenek duplikált tartalmak

4 > Következetes link struktúra

Könnyen el lehessen érni – néhány kattintás után – a legbelsőbb tartalmakat is

5 > Kereső szóra optimalizált tartalom

Olyan kulcsszavakat válassz, amik jól fedik a tartalmadat de használd körültekintően az oldalaidon

 

Többet szeretnél tudni? Keress meg minket! Átnézzük az oldaladat, és

elmondjuk, mit kéne másképpen.

Nincs oldalad? Akkor úgy készítjük el neked, hogy szeressék a keresők!

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Tárhely - Alapvető szükséglet ahhoz, hogy legyen egy honlapod. A tárhely szolgáltatók nagy teljesítményű szervereket bérelnek vagy vásárolnak, mi ezeken tudunk bérelni helyet. A szolgáltató biztosítja, hogy a tárhelyen az adataid biztonságban vannak és bármikor elérhetőek (mondjuk 99.9%-ban, ha jó szolgáltatót választasz). Ha honlapot szeretnél, akkor ez az első amit ki kell választani. Általában több féle csomag közül választhatsz minden szolgáltatónál: mekkora méretű... »

Hasznos linkek