Szolgáltatásaink

Mivel foglalkozunk? Itt mindent megtalálsz. Ha van egy egyedi ötleted, akkor azzal is nyugodtan megkereshetsz minket. Bármire találunk megoldást!

SEO szolgáltatás

A bűvös szó. Ha nem figyelsz oda, akkor a versenytársak pillanatok alatt leköröznek a keresők versenyében. Mi segítünk az oldalad optimalizálásában, beállítjuk a megfelelő tartalmakat és tanácsot is tudunk adni a későbbiekre vonatkozóan.

De mi az a SEO?

Search engine optimalization. Magyarul kereső optimalizálás. Minden olyan tevékenység, amivel elérjük, hogy az oldalunk jobb helyen szerepeljen a keresőkben.

Garantált első hely a keresőkben?

Vannak, akik ezt kínálják. Mi NEM garantálunk első helyet a keresőkben, ugyanis ezt megígérni felelőtlenség. Egyrészt folyamatosan változik, ki van első helyen, másrészt van, aki fizetett hirdetéssel kerül oda ideig óráig, harmadrészt pedig külön vállalkozások foglalkoznak azzal, hogy egy-egy adott honlapot minél feljebb tornásszanak a keresési listában.

Akkor mi az amit mi kínálunk?

Úgy építjük fel az oldalad, hogy a keresők szívesen indexeljék. Elhelyezzük azokat a kötelező elemeket, amik alapján készülnek a rangsorok. Tanácsot adunk neked a későbbiekre, mit hogyan csinálj, hogy jó helyen szerepelj.

Nem kell az elsők között lenni! Viszont az első tízben nem árt, ha benne vagy!

Manapság mindenki a Google-ben keres rá arra a termékre, szolgáltatásra, ami érdekli. Aki nem jelenik meg jó helyen, az kimarad. Ha minket bízol meg, és hallgatsz a tanácsainkra, akkor jó eséllyel ott lehetsz az első 10-ben.

Mi kell a Google-nek?

Ahhoz, hogy jó helyen szerepelj, már a honlap elkészítése előtt oda kell figyelni néhány dologra. Mi alapján fogsz a keresési listákon jó helyen szerepelni?

Itt egy jó tanács ingyen:

Hogyan alakítsunk ki SEO barát oldalt?

1 > Minőségi és értékes tartalom

Készíts olyan tartalmat, amit a látogatók szeretnek és szívesen megosztanak

2 > Felhasználói élmény és felhasználói felület

Olyan weblapot készíts, ami könnyen használható és esztétikus

3 > Kereső robotok hozzáférése és felhasználó barát url

Bizonyosodj meg róla, hogy a kereső robotok (spider) láthatják az oldaladat és nincsenek duplikált tartalmak

4 > Következetes link struktúra

Könnyen el lehessen érni – néhány kattintás után – a legbelsőbb tartalmakat is

5 > Kereső szóra optimalizált tartalom

Olyan kulcsszavakat válassz, amik jól fedik a tartalmadat de használd körültekintően az oldalaidon

 

Többet szeretnél tudni? Keress meg minket! Átnézzük az oldaladat, és

elmondjuk, mit kéne másképpen.

Nincs oldalad? Akkor úgy készítjük el neked, hogy szeressék a keresők!

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

CMS - Azaz Content Management System. Érthető, nem? :) Magyarul egyébként tartalomkezelő rendszer. A CMS egy olyan program, ami lehetővé teszi tartalmak publikálását, szerkesztését, módosítását egy központi felületen keresztül. 1990 óta léteznek ilyen rendszerek. Az első is azért készült, hogy egy egységes rendszeren keresztül lehessen szövegeket szerkeszteni és rugalmasabbá tenni a fejlesztést.  Legtöbbször blog motorként találkozhatunk velük, de a lehetőségek messzire túlmutatnak a szimpla... »

Hasznos linkek