Szolgáltatásaink

Mivel foglalkozunk? Itt mindent megtalálsz. Ha van egy egyedi ötleted, akkor azzal is nyugodtan megkereshetsz minket. Bármire találunk megoldást!

Sitebuilding az alapoktól

Szóval van egy designer ismerősöd, aki elkészítette neked a honlapod látványtervét. De nem tudod, hogyan kéne ebből kész, működő honlapot csinálni? Vagy van egy kész terméked, már csak a kinézetet kéne ráhúzni? Ezt hívjuk mi sitebuilding-nek és ezzel kapcsolatban is várjuk a megkeresésed.

A sitebuild egy speciálisabb munkafolyamat a webdesign során. Amikor elkészülünk a látványtervvel, és a megrendelő rábólint, akkor következik a sitebuild. A képi elemeket honlappá alakítjuk. 

Képzeld el úgy, hogy vannak építőkockáid, és azokból kell összerakni egy épületet. Nos ez is ugyanilyen. Az építőkockák a már elkészített látványterv és struktúra terv, az építkezés pedig a sitebuild.

Az általad rendelkezésünkre bocsájtott anyagból html, css és különböző programnyelvek segítségével egy kész, működő és használható honlapot csinálunk. Ez számunkra gyorsabb, mint egy teljes webdesign, mert már kész az arculat. Persze annyira azért nem egyszerű, mint első hallásra-olvasásra tűnik. Sok szempontot kell figyelembe venni, hogy minden jól működjön. De ez már a mi dolgunk!

Bízd ránk a terved és mi működésre bírjuk!

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

WordPress - Ahogy a hivatalos magyar oldal mondja: " WordPress egy modern publikációs platform, amely az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható. Egyszerűbben, a WordPress arra való, hogy publikálj, és nem arra, hogy harcolj vele." Ennél persze sokkal összetettebb a dolog. Nézzük, mi is az a Wordpress: Olyan cms motor, ami ingyenes, nyílt forráskódú, rengeteg ingyenes... »

Hasznos linkek