Szolgáltatásaink

Mivel foglalkozunk? Itt mindent megtalálsz. Ha van egy egyedi ötleted, akkor azzal is nyugodtan megkereshetsz minket. Bármire találunk megoldást!

Webdesign az online jelenléthez

Ez egy elég tág fogalom. Mi most arra gondolunk, hogy neked van egy ötleted, és abból szeretnél egy online megjelenést készíttetni. Mi meghallgatunk, elkészítjük mindenestől a működő weboldalt belőle és te pedig büszkén használatba is veheted.

Egy jól működő honlap elkészítéséhez rengeteg hozzávaló kell. Mi a recept?

  • gyors és következetes működés
  • esztétikus design
  • jó felhasználói élmény
  • érdekes tartalom
  • célratörő kommunikáció
  • folyamatosan megújuló tartalom

Mi minden lépésben segítünk neked!

Ha szeretnél egy olyan weblapot készíttetni, ami a fenti szempontoknak mindenben megfelel, akkor keress minket! Hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött magabiztos segítséget tudunk nyújtani neked a projekt előkészítésétől kezdve a kész termékig.

Eladni szeretnél egy szolgáltatást? Bevezetni egy új terméket? Bemutatkozó oldalt akarsz, ahol megismerhet a világ?

Mielőtt honlapot szeretnél, gondold végig, hogy mi a célod vele. Ki lesz a célcsoport, mi a termék, amit nyújtani akarsz nekik, milyen oldalakat ismersz, amik inspiráltak és így tovább. Ha már a fejedben összeállt a kép, mi megvalósítjuk neked.

Ötleted sincs, hogyan kéne online is megjelenned?

Ez sem probléma. Mondd el nekünk, mivel foglalkozol, milyen vagy, milyen stílusok tetszenek neked, és mi ezek alapján elkészítjük honlapod. 

A fontos, hogy egy olyan megjelenést kapj, amivel Te is és mi is elégedettek leszünk. Ennek érdekében sok információt fogunk tőled kérni, de cserébe biztos, hogy elégedett leszel a kész termékkel. Sőt, a működtetésével, a hatékonyságával kapcsolatban tanácsokkal is ellátunk. Ha kéred, elkészítjük a közösségi oldalaidat is, elvégezzük a szükséges beállításokat.

Van még kérdésed? Keress meg minket, mindenre van megoldás!

Eddigi munkáink

Fontos kifejezések

Tárhely - Alapvető szükséglet ahhoz, hogy legyen egy honlapod. A tárhely szolgáltatók nagy teljesítményű szervereket bérelnek vagy vásárolnak, mi ezeken tudunk bérelni helyet. A szolgáltató biztosítja, hogy a tárhelyen az adataid biztonságban vannak és bármikor elérhetőek (mondjuk 99.9%-ban, ha jó szolgáltatót választasz). Ha honlapot szeretnél, akkor ez az első amit ki kell választani. Általában több féle csomag közül választhatsz minden szolgáltatónál: mekkora méretű... »

Hasznos linkek